Aventură în Poiana Creasta Cocoșului - Tradiție și relaxare în Maramureș

Aventură în Poiana Creasta Cocoșului – Tradiție și relaxare în Maramureș

Ne face plăcere să te invităm într-o aventură minunată, într-un loc unde relaxarea se împletește cu frumusețea tradițiilor maramureșene. Destinația ta? Poiana Creasta Cocoșului, un colț de rai din comuna Breb, în inima Maramureșului.

Călătorie în Inima Tradițiilor Maramureșene

Descoperă o lume unde farmecul și tradiția sunt la ele acasă. Poiana Creasta Cocoșului îți deschide porțile spre o experiență autentică și plină de istorie.

Confort și Autenticitate în Căsuțele Tradiționale

Ajunși în Poiana Creasta Cocoșului, căsuțele tradiționale construite în stilul specific zonei te vor întâmpina cu o atmosferă caldă și primitoare. Aici, vei găsi liniștea și confortul de care ai nevoie, înconjurat de un peisaj natural impresionant.

Delicii Culinare Tradiționale

În bucatele noastre vei regăsi gusturile copilăriei. Gazdele noastre îți vor pregăti delicii tradiționale cu ingrediente naturale, într-o atmosferă care te va face să te simți ca acasă.

Explorare și Interacțiune cu Natură

Frumusețea peisajului, aerul curat și departarea de agitația orașului îți vor oferi spațiul perfect pentru explorare și relaxare. Ai ocazia să interacționezi cu animalele noastre domestice și să te deconectezi complet de la viața cotidiană.

Suntem gata să te întâmpinăm cu brațele deschise, să te bucuri de ospitalitatea noastră și să descoperi frumusețile ascunse ale Maramureșului. Pentru rezervări și informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0 753 486 899 sau să ne scrii la adresa de e-mail contact@poianacreastacocosului.ro.

Cu drag,
Echipa Poiana Creasta Cocoșului.Apelează acum!