Descoperă tradiții la Poiana Creasta Cocoșului

Descoperă tradiții la Poiana Creasta Cocoșului

Te așteptăm cu brațele deschise la Poiana Creasta Cocoșului, un loc pitoresc și plin de farmec din inima Maramureșului. Aici, te poți bucura de autenticitatea căsuțelor noastre tradiționale, de compania animalelor noastre domestice și de frumusețea inconfundabilă a Festivalului „Hoinărind printre tradiții”.

Iată ce vei descoperi la Poiana Creasta Cocoșului

1. Căsuțele Tradiționale

Experimentează autenticitatea vieții tradiționale într-una dintre cele cinci căsuțe tradiționale. Acestea îmbină confortul modern cu atmosfera rustică și autentică a Maramureșului, oferindu-ți o experiență cu adevărat inedită.

2. Animalele Domestice

Trăiește aproape de natură interacționând cu animalele noastre domestice care se bucură de libertatea zonei căsuțelor noastre. Aceasta este o oportunitate unică de a te conecta cu mediul rural și de a înțelege mai bine viața acestuia.

3. Festivalul „Hoinărind printre tradiții”

Te invităm să te alături nouă pe data de 9 iulie 2023 la cea de-a patra ediție a Festivalului “Hoinărind printre tradiții”. Evenimentul îți oferă o privire profundă asupra tradițiilor și meșteșugurilor locale, fiind acompaniat de muzică și dansuri tradiționale în pitorescul sat Breb.

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați nouă la Poiana Creasta Cocoșului și să vă bucurați de atmosfera autentică și relaxantă a Maramureșului. Pentru rezervări și informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0753 486 899 sau să ne scrii la adresa de e-mail contact@poianacreastacocosului.ro.

Cu drag,
Echipa Poiana Creasta CocoșuluiApelează acum!