Proiectul Turistic Poiana Creasta Cocosului Din Breb

Vino să-ți alegi căsuța de lemn potrivită, pentru un concediu memorabil.

 

Pensiunea Poiana Creasta Cocosului este o destinație turistică situată, în satul Breb, la poalele Munților Gutâi, județul Maramureș. A devenit o locație populară pentru turiștii care doresc să experimenteze viața la țară, în Maramureș, și să se bucure de pitorescul zonei.

Proiectul nostru turistic oferă cazare în mai multe cabane din lemn, dispuse în inima naturii și decorate în bine-cunoscutul stil moroșan. O îmbinare perfectă între tradițional și modern, cu elemente de mobilier din lemn masiv și textile specifice zonei. Fiecare cameră are baie privată, internet și acces la Wi-Fi gratuit.

Printre facilitățile oferite de Pensiunea Poiana Creasta Cocosului se numără și un restaurant cu specific maramureșean, care servește preparate tradiționale din produse locale și de sezon. Pensiunea are o grădină întinsă, cu terasă și foișor, unde oaspeții se pot relaxa și admira frumusețea naturii din jur. Pensiunea Poiana Creasta Cocosului poate fi un punct de plecare ideal și pentru excursii în Munții Gutâi și împrejurimi.

Oaspeții pot explora satele tradiționale din Maramureș, pot vizita biserici de lemn istorice sau pot face sporturi, cum ar fi: pescuitul, plimbări cu bicicleta sau drumeții.

Proiectul Turistic Poiana Creasta Cocoșului pune la dispoziție 5 case din lemn unde să-ți petreci concediul perfect.

Casa MAC – după cum îi spune și numele, are formă de floare de mac. Dacă nu reușești să vezi forma macului, poți măcar să-ți imaginezi asta. Nici noi nu am reușit să o distingem de la început, însă după o seară liniștită alături de cei dragi, alături de un pahar de vin, casa poate să ia orice formă considerați că se potrivește cu starea dumneavoastră de spirit. Casa Mac este potrivită pentru odihna și starea de bine pe care o creează. Afișând o aparență caldă, dată de materialul din care este construită, căsuța, decorată cu motive tradiționale moroșene, te cucerește de cum îi treci pragul. Cu o vechime de peste 50  de ani, poate primi până la 6 persoane, dispunând de 3 dormitoare, 2 băi și o sufragerie generoasă.

Se spune că vitalitatea și puritatea sunt două dintre simbolurile florilor de mac.

 

Casa Păpădie – descrisă de turiștii noștri ca fiind căsuța din basme, Casa Păpădie – cu o vechime de peste 40 de ani, îmbină modernul cu tradiționalul, fiind perfectă pentru primirea a 6 persoane.  Numele de păpădie îi parvine direct din poveștile din popor conform cărora, atunci când vine primăvara, cele mai multe păpădii din Breb ar crește tocmai lângă această căsuță. Compartimentată în 3 dormitoare, 2 băi și o sufragerie, casa este la mare căutare în rândul cuplurilor și a romanticilor. Prispa casei oferă o priveliștea specială, iar atmosfera locului îmbie la liniște și visare.

Poiana Creasta Cocosului

 

Casa Floarea Soarelui –  Numele casei a fost inspirat tocmai de o plantă de floarea soarelui care, în urmă cu mulți ani, a crescut străpungând prispa casei. Nimeni nu a reușit să-și explice de unde a avut atâta putere. În onoarea acestei plante îndrăznețe, am decis să denumim casa după ea. Numele mai trimite cu gândul și la razele de soare care o învăluie, conferindu-i uneori o aură de mister. Căsuța Floarea Soarelui este cea mai veche, adunând peste 100 de ani de existență. Cu o capacitate de 6 persoane, 2 dormitoare, 2 băi și o sufragerie, vă pune la dispoziție mediul cel mai bun pentru relaxare și tihnă.

Poiana Creasta Cocosului

 

Casa Floare de Nu-Mă-Uita – Odată ce i-ați trecut pragul, amintirile create și atmosfera plăcută de aici, vă vor însoți pe tot parcursul vieții. De aceea am și ales să-i dăm acest nume Cu o vechime de peste 40 de ani și împărțită în 3 dormitoare, 3 băi și o sufragerie, casa are o capacitate de 9 persoane și infinite amintiri. Este ideală pentru familii cu simțul aventurii și al umorului. Este o căsuță care stârnește un sentiment plăcut, de fiecare dată când revii.

Poiana Creasta Cocosului

 

Casa Trifoi – Pentru cei mereu în căutare de noroc, Casa Trifoi este locul ideal unde vă puteți relaxa, într-un mediu plăcut și primitor. Cu o capacitate de 6 persoane și cu o vechime de peste 65 de ani, casa dispune de 3 dormitoare, 2 băi și o sufragerie. În urmă cu mulți ani, o fetiță în vârstă de doar 6 ani, a unei familii sosită aici pentru o mini aventură de sfârșit de săptămână, a reușit să găsească doi trifoi cu patru foi. Ceea ce e lucru mare!

 

Așadar, dacă vreți să vă bucurați de un concediu împreună cu familia, în mijlocul naturii și al tradiției autentic moroșene, contactați-ne și noi o să vă cazăm. Pentru toate detaliile necesare, disponibilitate și acces, apăsați aici sau sunați-ne la numărul de mobil:  +40 753 486 899.

Nu mai ezitați, aduceți-vă familia pentru un weekend-break în inima Maramureșului!Apelează acum!