Terasa Poiana Creasta Cocoșului

 

Ți-e dor de mâncarea bunicii? Te gândești cu dor la ciorbele sățioase cu groștior de vacă, la tocănițele aromate și deserturile delicioase de când erai mic? Ai aterizat unde trebuie! Poiana Creasta Cocosului dispune de o terasă încăpătoare și cel mai priceput bucătar din regiune! Ce știe cel mai bine să facă Radu, gospodarul nostru? Mâncare românească adevărată deoarece păstrează din generație în generație, rețetele originale primite de la femeile din neam.

 

Mai avem un secret! Știai că avem propria grădină? Mai mult, legumele noastre nu sunt stropite cu chimicale. Acestea au parte doar de îngrășământ natural și multă atenție! Gustul puternic și natural se simte în orice preparat. Micul dejun, prânzul și cina sunt asigurate dacă vii în Breb! Te ospătăm ca la carte și promitem că nu te duci acasă flămând!

 

Te așteptăm la locația noastră cu o gamă variată de ciorbe/supe, tocănițe, fripturi, grătare, mămăligă și prăjituri de casă! Pentru informații despre meniul zilei, vă rugăm sunați la: 0753 486 899

Apelează acum!